AnaSayfa / Genel / Kahve falında para istemek

Kahve falında para istemek

Kahve falında para istemek kendisini bir türlü toparlayamayacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına işarettir.

Kahve falında para istemek gördüyseniz:

  • Yanlış fikirlere sahip kişilere güvenerek hareket etmeniz doğru olmayabilir.

Kahve falında patrondan para istemek bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocadan para istemek omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına delalettir.

Kahve falında başbakandan para istemek kısmetlerinden olacağına, bir yandan cenaze olacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birinin para istediğini görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında para istemek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün para istediğini görmek hem de işinde söz sahibi olacağına, hasretliğin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında zorla para istemek dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüden para istemek rahat nefes almaya başlayacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir