AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek parası istemek

Kahve falında ekmek parası istemek

Kahve falında ekmek parası istemek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, yalan söylemeye, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, yarınlarına umutla bakacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmek parası istemek gördüyseniz:

  • Hiçbirşey vermeden zamanınızı çalan kişilerden uzak durun.

Kahve falında ekmek parası istemek parasal durumun düzeltileceğine, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine işarettir.

Kahve falında ekmek istemek görmek patron koltuğuna geçeceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anneden ekmek istemek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin ekmek istediğini görmek bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına delalet eder.

Kahve falında ölüden ekmek istemek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin senden ekmek istediğini görmek para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında komşudan ekmek istemek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında birinden ekmek istemek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir