AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün para istemek

Kahve falında ölünün para istemek

Kahve falında ölünün para istemek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, ayağının tökezlemeyeceğine delalettir.

Kahve falında ölünün para istemek gördüyseniz:

  • Öyleyse bunu kullanın.

Kahve falında ölü birinden para istemek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün para istediğini görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün para istemek yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında ölüden para istemek aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşından para istemek daha pozitif biri olacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına işaret eder.

Kahve falında ölen birinden para istemek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babadan para istemek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında başlık parası istemek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, rakiplerinin üzüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir