AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden para istemek

Kahve falında ölüden para istemek

Kahve falında ölüden para istemek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına delalettir.

Kahve falında ölüden para istemek gördüyseniz:

  • Bilerek hareket etmenizde fayda var.

Kahve falında ölüden para istemek yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, istediği herşeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün para istediğini görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün para istemek geçiminin kolaylaşacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına yorulur.

Kahve falında ölü birinden para istemek iş projelerinin gerçek olacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında kocadan para istemek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, başarılarının artacağına işarettir.

Kahve falında birinden borç para istemek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kağıt para istemek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, şükredeceğine işarettir.

Kahve falında patrondan para istemek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir