AnaSayfa / Genel / Kahve falında para düşürmek

Kahve falında para düşürmek

Kahve falında para düşürmek maddi anlamda rahatlık göreceğine, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, verilen kararların geri çekileceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, gidilecek yönün belirleneceğine, atılım yapacağına delalettir.

Kahve falında para düşürmek gördüyseniz:

  • Servet sahibi veya milyonlarca krediniz varmış gibi davranmayı sürdüremezsiniz.

Kahve falında tuvalete bozuk para düşürmek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, gözünün yaşını sileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bozuk para düşürmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında paraları düşürmek dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalete para düşürmek çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine inanılır.

Kahve falında düşen parayı almak aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine delalet eder.

Kahve falında yere düşen parayı almak yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine delalettir.

Kahve falında cebinden para düşürmek gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında para düşürdüğünü görmek yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, refah düzeyinin yükseleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir