AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden nar istemek

Kahve falında birinden nar istemek

Kahve falında birinden nar istemek sağlığının bozulacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, insanlara yardım edeceğine, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, küskünlüklerin oluşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden nar istemek gördüyseniz:

  • Çok fazla seçenek sizi zor durumda bırakabilir.

Kahve falında birinden nar istemek bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında nar istemek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında nar ağacına çıkmak insanlar tarafından tanınacağına, istediği herşeye sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor nar görmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, herkesin takdirinin toplanacağına işaret eder.

Kahve falında elinde nar görmek hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına işaret eder.

Kahve falında dalından nar koparmak kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında nar suyu içmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nar ağacı çiçeği görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir