AnaSayfa / Genel / Kahve falında nar ağacı çiçeği görmek

Kahve falında nar ağacı çiçeği görmek

Kahve falında nar ağacı çiçeği görmek aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, sıkıntılarını atacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, kötü bir habere veya tehlikeye yorulur.

Kahve falında nar ağacı çiçeği gördüyseniz:

  • Çok fazla konuyla ilgileniyor veya bazı konularda çok hızlı gidiyor olabilirsiniz.

Kahve falında nar ağacı çiçeği görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, darlığa düşeceğine işarettir.

Kahve falında nar çiçeği rengi elbise görmek aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nar çiçeği gömlek görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nar çiçeği elbise giydiğini görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına tabir olunur.

Kahve falında nar çiçeği elbise görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Kahve falında nar çiçeği rengi elbise giymek sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına alamet eder.

Kahve falında nar ağacı görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nar ağacından nar görmek makbul olan mallara kavuşacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir