AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıda maydanoz görmek

Kahve falında saksıda maydanoz görmek

Kahve falında saksıda maydanoz görmek hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında saksıda maydanoz gördüyseniz:

  • Bazı konularda tepki ya da cevap vermeden önce, araştırma yapmanızda veya sorular sormanızda fayda var.

Kahve falında saksıda maydanoz görmek orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında nane maydanoz görmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında maydanoz tere görmek meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında maydanoz bahçesi görmek bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına tabir olunur.

Kahve falında maydanoz marul görmek ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine yorulur.

Kahve falında maydanoz ektiğini görmek ağız tadı ile yaşanacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına alamet eder.

Kahve falında maydanoz dikmek herkesin istediği bir kariyeri olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine alamet eder.

Kahve falında maydanoz temizlemek attığı adımların boşa çıkacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir