AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden makas almak

Kahve falında birinden makas almak

Kahve falında birinden makas almak gelirinin bir kısmı ile geleceğine, iyi geçiminin devam edeceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, neşeli zamanların yaşanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına inanılır.

Kahve falında birinden makas almak gördüyseniz:

  • Duygusal konular moralinizi bozabilir.

Kahve falında bıçak ve makas görmek zahmete düşeceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanaktan makas almak atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına işarettir.

Kahve falında altın makas görmek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tırnak makası vermek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına yorulur.

Kahve falında saçlarını makasla kesmek işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında paslı makas görmek kariyer edineceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine yorulur.

Kahve falında saçını makasla kesmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına işarettir.

Kahve falında iğne ve makas görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir