AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden küsmek

Kahve falında birinden küsmek

Kahve falında birinden küsmek hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, hem verimi yükselteceğine, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden küsmek gördüyseniz:

  • Başkalarıyla birlikte yaptığınız işler yarım kalabilir.

Kahve falında akrabaya küsmek işinde başarılı olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye küsmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği kişiye küsmek hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisiyle küsmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dayıya küsmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğine küsmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşine küsmek hayatının daha kolay hale geleceğine, saydığı ve tanıdığı biri olacağına işaret eder.

Kahve falında akrabayla küsmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir