AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğine küsmek

Kahve falında sevdiğine küsmek

Kahve falında sevdiğine küsmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğine küsmek gördüyseniz:

  • Olaylar meydana gelene kadar ne dediğimi anlamaya bilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin biriyle küsmek bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği kişiye küsmek kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği insana küsmek iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, birlikte bazı işler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle küsmek iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle küsmek kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine küsmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinle küsmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin insanla küsmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir