AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden kuruyemiş almak

Kahve falında birinden kuruyemiş almak

Kahve falında birinden kuruyemiş almak yüklü miktarda kazanç getireceğine, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden kuruyemiş almak gördüyseniz:

  • İş ya da özel yaşamınıza ait ilişkilerinize dikkatle yaklaşmalısınız.

Kahve falında kuru temizleme dükkanı görmek aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru incir yediğini görmek elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına işarettir.

Kahve falında kiraz kurusu yemek zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında kuruyemiş badem görmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara üzüm kurusu görmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuru üzüm bağı görmek hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hayırlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru pasta yemek büyük sorunların yaşanacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine inanılır.

Kahve falında kuru fasülye yemeği yapmak karısı şile arasının çok iyi olacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir