AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabayı hasta görmek

Kahve falında akrabayı hasta görmek

Kahve falında akrabayı hasta görmek kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, ömrün uzun olmasına, bir takım sorunlarla karşılaşacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, helal kazanç elde edileceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında akrabayı hasta gördüyseniz:

  • Uzun süredir kendi halinde devam eden bir konu gereken hassasiyetle ele alınabilir.

Kahve falında akrabasının hasta olduğunu görmek eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akrabayı hasta görmek uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabanın hastalandığını görmek strese gireceğine, gergin olacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasta akraba görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında akrabanın hasta olduğunu görmek sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akraba hasta görmek ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yakın akrabanın hasta olduğunu görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasta bir akraba görmek iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir