AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabanın hastalandığını görmek

Kahve falında akrabanın hastalandığını görmek

Kahve falında akrabanın hastalandığını görmek sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akrabanın hastalandığını gördüyseniz:

  • Parasal ödülü olan bir başarı kazanabilir ya da herhangi bir yerden ummadığınız bir para alabilirsiniz.

Kahve falında hasta bir akraba görmek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, kısmetsizlik yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akrabasının hasta olduğunu görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akrabalarının hasta olduğunu görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hasta akraba görmek başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akrabanın hasta olduğunu görmek verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akrabayı hasta görmek üzüleceğine ve ağlayacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akrabanı hasta görmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına işarettir.

Kahve falında akrabasını hasta görmek ruhsal olarak etkileneceğine, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir