AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta akraba görmek

Kahve falında hasta akraba görmek

Kahve falında hasta akraba görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, huzur getirecek birinin çıkacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine inanılır.

Kahve falında hasta akraba gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde bazı terslikler gelişebilir.

Kahve falında hasta bir akraba görmek sağlığına kavuşacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına alamet eder.

Kahve falında akrabasının hasta olduğunu görmek rakiplerin teker teker alt edileceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında hasta akraba görmek edilen duaların kabul edileceğine, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında yakın akrabanın hasta olduğunu görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, iş hayatının düzeleceğine işarettir.

Kahve falında akrabasını hasta görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir akrabanın hasta olduğunu görmek karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akrabanın hasta olduğunu görmek olumsuz olaylarla karşılaşacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akrabanın hastalandığını görmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir