AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta bir akraba görmek

Kahve falında hasta bir akraba görmek

Kahve falında hasta bir akraba görmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, iş kaybı yaşayacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında hasta bir akraba gördüyseniz:

  • Erkekseniz eşinizin hamileliği size gereğinden çok masraf açabilir.

Kahve falında yakın akrabanın hasta olduğunu görmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında akrabanın hasta olduğunu görmek çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, yanlış işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında hasta akraba görmek esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına alamet eder.

Kahve falında akrabasının hasta olduğunu görmek aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında bir akrabanın hasta olduğunu görmek istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına yorulur.

Kahve falında hasta bir akraba görmek gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında akrabalarının hasta olduğunu görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akrabanın hastalandığını görmek işine dört elle sarılacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir