AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden koşarak kaçmak

Kahve falında birinden koşarak kaçmak

Kahve falında birinden koşarak kaçmak o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, fikirlerinin çatışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinden koşarak kaçmak gördüyseniz:

  • Sözler değil eylemler önem taşıyor.

Kahve falında merdivenden koşarak kaçmak manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına inanılır.

Kahve falında insanlardan koşarak kaçmak iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, büyük miktarda para kazanacağına delalettir.

Kahve falında düşmandan koşarak kaçmak büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında koşarak birilerinden kaçmak zararının büyük olacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine yorulur.

Kahve falında koşarak kaçmak sağlığının yerinde kalacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenlerden koşarak kaçmak sevilen bir dostun geleceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine işaret eder.

Kahve falında birinden koşarak kaçmak kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına alamet eder.

Kahve falında koşarak birinden kaçmak dünyasının iyileşmesine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir