AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşarak birinden kaçmak

Kahve falında koşarak birinden kaçmak

Kahve falında koşarak birinden kaçmak yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, işinden ekmeğinden olacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koşarak birinden kaçmak gördüyseniz:

  • Hızlı konuşarak sizi maddi açıdan yanıltmaya çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında merdivenden koşarak kaçmak stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden koşarak kaçmak yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, eline geçen malları tutamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenlerden koşarak kaçmak yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, çok hayırlı günler görüleceğine delalettir.

Kahve falında insanlardan koşarak kaçmak insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında koşarak birilerinden kaçmak hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, yetim sevindireceğine işaret eder.

Kahve falında koşarak birinden kaçmak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında koşarak kaçmak kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmandan koşarak kaçmak büyük başarılara imza atılacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir