AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşarak kaçmak

Kahve falında koşarak kaçmak

Kahve falında koşarak kaçmak yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına inanılır.

Kahve falında koşarak kaçmak gördüyseniz:

  • Farklılıkları belirtip yolunuza devam edin.

Kahve falında birinden koşarak kaçmak yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, başarılarının devamlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında koşarak kaçmak hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, kime gideceğine tabir olunur.

Kahve falında merdivenlerden koşarak kaçmak haneye bolluk ve bereket geleceğine, bereket ve zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında koşarak birilerinden kaçmak büyük bir başarıya ulaşılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında merdivenden koşarak kaçmak zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine işarettir.

Kahve falında düşmandan koşarak kaçmak başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına yorulur.

Kahve falında insanlardan koşarak kaçmak sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, daha iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koşarak birinden kaçmak sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir