AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden kıyma almak

Kahve falında birinden kıyma almak

Kahve falında birinden kıyma almak çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden kıyma almak gördüyseniz:

  • Tam tersi, olayları daha da olumsuz hale getirebilir.

Kahve falında kıymadan köfte yapmak arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında pişmemiş kıyma yemek dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında kavrulmuş kıyma yemek kazancın az da olsa yitirileceğine, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalette kıyma görmek projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına işaret eder.

Kahve falında kıymalık et görmek kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kıymalı poğaça görmek moral olarak çok iyi hissedeceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine işaret eder.

Kahve falında kıymalı pide ekmek her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozulmuş kıyma görmek bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir