AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıymalı pide ekmek

Kahve falında kıymalı pide ekmek

Kahve falında kıymalı pide ekmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, daha çok kazanç elde edeceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, sıkıntının günden güne artacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına inanılır.

Kahve falında kıymalı pide ekmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, çevreniz tarafından bencilliğiniz yüzünden eleştiri alabilirsiniz.

Kahve falında kıymalı pide ekmek kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıymalı pide görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıymalı pide yedirmek sorumlulukların yerine getirileceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Kahve falında kıymalı pide dağıtmak hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kıymalı pide almak aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, evi yoksa ev alacağına rivayet eder.

Kahve falında kıymalı pide yediğini görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıymalı pide yaptırmak tüm sorunlarının biteceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında kıymalı pide yemek sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, büyük sorunlar yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir