AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıymadan köfte yapmak

Kahve falında kıymadan köfte yapmak

Kahve falında kıymadan köfte yapmak bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, yeni bir semte taşınılacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine rivayet eder.

Kahve falında kıymadan köfte yapmak gördüyseniz:

  • Bazı yerlerde ufak tefek sorunlar görüyorsanız, problemlerin boyutunu anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında kıymayla köfte yapmak işlerin yolundan çıkacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kıymadan köfte yapmak ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, nahoş sözler işiteceğine tabir olunur.

Kahve falında kıyma köfte görmek kötü günler geçireceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kıyma köftesi görmek eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, o işi canlandıracağına işaret eder.

Kahve falında kıymalı köfte görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kıymadan köfte yaptığını görmek hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, güllük gülistanlık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köftelik kıyma görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine işarettir.

Kahve falında eti kıyma yapmak çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir