AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavun kesip yemek

Kahve falında kavun kesip yemek

Kahve falında kavun kesip yemek onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, gelişim içine girileceğine, makbul olan mallara kavuşacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında kavun kesip yemek gördüyseniz:

  • Sizin için en kötü durum kararsızlıktırBeklenmedik tesadüfler güzel sonuçlar getirebilir.

Kahve falında kavun kesip yemek yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına işarettir.

Kahve falında tatsız kavun yemek sorunlarının günden güne azalacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine delalettir.

Kahve falında kelek kavun yemek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında olmuş kavun yemek rahatının yerine geleceğine, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ham kavun yemek rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında sarı kavun yemek rahat bir dönem yaşanacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil kavun yemek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine işarettir.

Kahve falında karpuz kavun yemek çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir