AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavun dikmek

Kahve falında kavun dikmek

Kahve falında kavun dikmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kavun dikmek gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda fazla açılmaktan kaçınının.

Kahve falında kavun dikmek tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı kavun görmek bolluk içinde yaşanacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına alamet eder.

Kahve falında sarı kavun yemek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, başarılarını ispat edeceğine delalet eder.

Kahve falında çürük kavun yemek huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç kavunu görmek haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında bir kamyon kavun görmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine kavun vermek daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine delalettir.

Kahve falında kurtlu kavun görmek yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, sıkıntıların azalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir