AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden kaktüs almak

Kahve falında birinden kaktüs almak

Kahve falında birinden kaktüs almak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, günahların da affolacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında birinden kaktüs almak gördüyseniz:

  • Devamlı hareket halinde olmanız gerekebilir.

Kahve falında kaktüs meyvesi yemek kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına inanılır.

Kahve falında kaktüs ekmek hayal kırıklığına uğratılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına delalettir.

Kahve falında kaktüsün çiçek açtığını görmek kısmetli bir yıl geçirileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında birinden kaktüs almak elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında kaktüs dikmek eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil kaktüs görmek ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında kaktüs sulamak elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaktüs dikeni görmek en büyük acılarının dineceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir