AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaktüs sulamak

Kahve falında kaktüs sulamak

Kahve falında kaktüs sulamak mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaktüs sulamak gördüyseniz:

  • Duygusal karmaşa veya karışıklıklar yaşamsal gerçeklikleri gölgeleyebilir.

Kahve falında kaktüs sulamak hastalıktan şifa bulmaya, farklı iş ortaklıklarına gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaktüs görmek büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz kaktüs görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saksıda kaktüs görmek çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına inanılır.

Kahve falında kaktüs dikmek yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına tabir olunur.

Kahve falında çiçekli kaktüs görmek başarıları ile tanınacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kaktüs ağacı görmek mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına yorulur.

Kahve falında kaktüs meyvesi görmek bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, edilen duaların kabul edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir