AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaktüs ekmek

Kahve falında kaktüs ekmek

Kahve falında kaktüs ekmek aralarından su sızmayacağına, kazancının bol olacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında kaktüs ekmek gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler olayların beklenmedik şekilde gelişmesine neden olabilir.

Kahve falında kaktüs ekmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine inanılır.

Kahve falında kaktüs sulamak para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaktüsün çiçek açtığını görmek hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil kaktüs görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiçek açmış kaktüs görmek çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine delalettir.

Kahve falında kaktüs dikeni görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında beyaz kaktüs görmek ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına işarettir.

Kahve falında kaktüs meyvesi görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, her zaman çok üzgün olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir