AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıt para aldığını görmek

Kahve falında kağıt para aldığını görmek

Kahve falında kağıt para aldığını görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna işaret etmektedir.

Kahve falında kağıt para aldığını gördüyseniz:

  • Kendinize yatırım yapın.

Kahve falında kağıt para aldığını görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine inanılır.

Kahve falında ölüden kağıt para aldığını görmek insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine işaret eder.

Kahve falında birinden kağıt para aldığını görmek hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşından kağıt para aldığını görmek eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kağıt parasının çalındığını görmek karlı işler yapacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında desteyle kağıt para görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, pek çok kişiyi idare edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kağıt paranın yandığını görmek maddi olarak epey kayıp verileceğine, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine işaret eder.

Kahve falında yerde kağıt para toplamak çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir