AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıt para kesmek

Kahve falında kağıt para kesmek

Kahve falında kağıt para kesmek huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kağıt para kesmek gördüyseniz:

  • Kendinizi biraz halsiz hissedebilirsiniz.

Kahve falında kağıt para kesmek ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, aile içinde saadetinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında makasla kağıt kesmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kağıt kesmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz kağıt kesmek insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine delalet eder.

Kahve falında poşet dolusu kağıt para görmek aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, sorunların günden güne azalacağına işaret eder.

Kahve falında kağıt para saçıldığını görmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, parasının her zaman bereketli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde kağıt para toplamak tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşına kağıt para vermek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir