AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıt parasının çalındığını görmek

Kahve falında kağıt parasının çalındığını görmek

Kahve falında kağıt parasının çalındığını görmek eve kapanacağına, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, kimseden korkmayacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, borçlarını ödemeyi başaracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına delalettir.

Kahve falında kağıt parasının çalındığını gördüyseniz:

  • Sadece sizin tarzınız olan kalıplara sokmadıkları için anlamanız zor olabilir.

Kahve falında kağıt paranın çalındığını görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında kağıt parasının çalındığını görmek sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, özel muamele göreceğine tabir olunur.

Kahve falında para çalınmasını görmek dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında para cüzdanının çalındığını görmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine rivayet eder.

Kahve falında parası çalınmak işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına rivayet eder.

Kahve falında çalışarak para kazanmak gelişeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına inanılır.

Kahve falında parası çalındığını görmek yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına inanılır.

Kahve falında çalınan parayı bulmak paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir