AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabayı diri görmek

Kahve falında akrabayı diri görmek

Kahve falında akrabayı diri görmek yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, kar elde edileceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına, kazancın düşeceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına inanılır.

Kahve falında akrabayı diri gördüyseniz:

  • Biraz romantizm aşk hayatınıza iyi gelebilir.

Kahve falında ölü akrabayı diri görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş akrabayı diri görmek başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine delalet eder.

Kahve falında akrabayı diri görmek işlerinin çok iyi olacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş bir akrabayı diri görmek bolluk ve bereket elde edeceğine, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen annesini diri görmek ele geçen kazancın artacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş insanı diri görmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş kişiyi diri görmek gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün diri olduğunu görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir