AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kişiyi diri görmek

Kahve falında ölmüş kişiyi diri görmek

Kahve falında ölmüş kişiyi diri görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş kişiyi diri gördüyseniz:

  • Endişeleri bir kenara bırakıp rahatlatıcı şeylerle uğraşmalısınız.

Kahve falında ölmüş kişiyi diri görmek malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, en küçük sorunda parlayacağına işarettir.

Kahve falında ölü bir kişiyi diri görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen kişiyi diri görmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişileri diri görmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş olan kişiyi diri görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine inanılır.

Kahve falında ölen bir kişiyi diri görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ölü kişiyi diri görmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında diri diri toprağa gömülmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir