AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden ilaç almak

Kahve falında birinden ilaç almak

Kahve falında birinden ilaç almak emeklerinin karşılığını bulacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıya düşeceğine, bir süre zorluk çekeceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında birinden ilaç almak gördüyseniz:

  • Bir süredir yere çakılmış izlenimi veren ortak kaynaklarla bağlantılı veya duygusal iş birlikleri hız kazanabilir.

Kahve falında bebeğe ilaç içmek üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında yüze ilaç sürmek düşmana karşı mahcup olmayacağına, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında depresyon ilacı içmek kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kanser ilacı görmek huzurlu günler görüleceğine, bankadaki hesabının kabaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı ilaç içmek manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine inanılır.

Kahve falında ilaç kullanmak kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında başkasına ilaç vermek iş hayatında yeni kapılar açılacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göze ilaç damlatmak istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, sorunlarını teker teker aşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir