AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü ziyaretine gitmek

Kahve falında ölü ziyaretine gitmek

Kahve falında ölü ziyaretine gitmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü ziyaretine gitmek gördüyseniz:

  • Geçmişte sizi mutlu eden şeyleri hatırlayarak yola çıkabilirsiniz.

Kahve falında ölü ziyaretine gitmek aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına tabir olunur.

Kahve falında ev ziyaretine gitmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında ziyarete gidip dilek dilemek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında türbe ziyaretine gitmek ortalığın sakinleşip, durulacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına inanılır.

Kahve falında hacı ziyaretine gitmek geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına delalet eder.

Kahve falında taziye ziyaretine gitmek hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hasta ziyarete gitmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine işarettir.

Kahve falında hapishane ziyaretine gitmek sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir