AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük fındık görmek

Kahve falında çürük fındık görmek

Kahve falında çürük fındık görmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, yeni bir makama sahip olunacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında çürük fındık gördüyseniz:

  • Duygusal veya maddi açıdan baskı altında hissetmeniz bazı konularda aşırı tepkiler vermenize neden olabilir.

Kahve falında çürük fındık yemek gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına inanılır.

Kahve falında çürük fındık görmek fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, daha çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çürük zeytin yemek işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine tabir olunur.

Kahve falında çürük diş dökülmesi görmek kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, kötü sözler duylacağına tabir olunur.

Kahve falında çürük meyve yemek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çürük siyah diş görmek çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında içi çürük ceviz görmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağızda çürük diş görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir