AnaSayfa / Genel / Kahve falında pasta istemek

Kahve falında pasta istemek

Kahve falında pasta istemek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına tabir olunur.

Kahve falında pasta istemek gördüyseniz:

  • Bazı işleri başkalarına emanet etmeniz durumunda sıkıntı yaşanabilir.

Kahve falında yaş pasta istemek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına inanılır.

Kahve falında pasta istemek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden pasta istemek yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pasta yapmak istemek daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına alamet eder.

Kahve falında bisküvili pasta görmek düşmanlar ile mücadele edeceğine, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında buzdolabında pasta görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaş pasta ikram etmek iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi pasta yemek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, işlerinin çok iyi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir