AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayarak yardım istemek

Kahve falında ağlayarak yardım istemek

Kahve falında ağlayarak yardım istemek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, işlerinin iyi gideceğine, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağlayarak yardım istemek gördüyseniz:

  • Daha sempatik birisi olarak görünmek isteyeceksiniz.

Kahve falında ağlayarak yardım istemek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında öğretmenden yardım istemek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yardım etmek istemek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına yorulur.

Kahve falında kardeşten yardım istemek attığı her adımı düşüneceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında telefonla yardım istemek sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine delalet eder.

Kahve falında kocasından yardım istemek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına delalettir.

Kahve falında evliyadan yardım istemek aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinden yardım istediğini görmek kudret sahibi olacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir