AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayram çikolatası görmek

Kahve falında bayram çikolatası görmek

Kahve falında bayram çikolatası görmek işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına yorulur.

Kahve falında bayram çikolatası gördüyseniz:

  • İki tarafta üzerinizde baskı yaratabilir.

Kahve falında bayram çikolatası görmek ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine yorulur.

Kahve falında bayram çikolatası yemek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına alamet eder.

Kahve falında camide bayram namazı kılmak yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında bayram sabahı görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bayram namazına gitmek büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına alamet eder.

Kahve falında bayram arefesi görmek iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına alamet eder.

Kahve falında bayramlık görmek uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Kahve falında bayram şekeri yediğini görmek sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir