AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabaya bağırmak

Kahve falında akrabaya bağırmak

Kahve falında akrabaya bağırmak maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, hatalarını düzelteceğine, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında akrabaya bağırmak gördüyseniz:

  • Çok fazla sorumluluk almanız veya görev üstlenmeniz kişisel sorunlara veya özel yaşamınızla ilgili problemlere neden olabilir.

Kahve falında akrabaya bağırmak yaşamdan istediklerini alacağına, hastalıkların kalmayacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı kadına bağırmak herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına delalet eder.

Kahve falında düşmanına bağırmak yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, stresin ve üzüntülerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında tanıdık birine bağırmak sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babaya bağırdığını görmek isabetli girişimlerde bulunacağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında amcaya bağırmak büyük adımlar atılacağına, kazancının günbegün artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polis diye bağırmak çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek yorulur.

Kahve falında birine kızmak bağırmak kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, tebrik edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir