AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birine bağırmak

Kahve falında tanıdık birine bağırmak

Kahve falında tanıdık birine bağırmak maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, kazançlı bir işe girileceğine, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık birine bağırmak gördüyseniz:

  • Yanlış yönlendiriyorlar veya zamanınızı yanlış kullanmanıza neden oluyorlar.

Kahve falında tanıdık birine bağırmak dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdığın birine bağırmak sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, sorunlarının sürekli artacağına delalet eder.

Kahve falında bir kıza bağırmak helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında seni seviyorum diye bağırmak aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarına bağırmak sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birine sinirlenip bağırmak sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen birine bağırmak zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, iş projelerinin gerçek olacağına işaret eder.

Kahve falında bir kimseye bağırmak olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir