AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden ceket almak

Kahve falında birinden ceket almak

Kahve falında birinden ceket almak yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, hasret ve özlem gidereceğine, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine delalettir.

Kahve falında birinden ceket almak gördüyseniz:

  • Belli bir planınız kabul görebilir veya hızla yenilenmesi gerektiği ortaya çıkabilir.

Kahve falında birinin ceket giydiğini görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi ceket görmek bütçesinin daralacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında güzel ceket giymek kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında ceket pantolon giymek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, şansın yüze güleceğine işarettir.

Kahve falında kadın ceketi görmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına işarettir.

Kahve falında kahverengi ceket almak aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ceket değiştirmek üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, maddi durumunuzun düzeleceğine yorulur.

Kahve falında ceketini kaybetmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir