AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceket değiştirmek

Kahve falında ceket değiştirmek

Kahve falında ceket değiştirmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, büyük ferahlık yaşayacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına rivayet eder.

Kahve falında ceket değiştirmek gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınız için çok iyi olacak.

Kahve falında ceket değiştirmek evin kasasına giren gelirin artacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ceketi unutmak hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında temiz ceket görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lacivert ceket giymek ekmeğine leke süreceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına işaret eder.

Kahve falında sarı deri ceket görmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında ceketini başkasına vermek aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına delalettir.

Kahve falında bebek ceketi görmek lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hediye ceket görmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir