AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi ceket görmek

Kahve falında mavi ceket görmek

Kahve falında mavi ceket görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, kalp kıracağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına yorulur.

Kahve falında mavi ceket gördüyseniz:

  • İstikrarsızlık veya çok fazla soru sorulması gizlenen konuların ortaya çıkarak sizi üzmesine ya da çifte standarta neden olabilir.

Kahve falında açık mavi ceket görmek fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi kot ceket giymek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renk ceket görmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında saks mavisi ceket görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına delalettir.

Kahve falında mavi ceket almak atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında mavi kot ceket görmek yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine işarettir.

Kahve falında mavi deri ceket görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi ceket görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir