AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilgisayarı kapatmak

Kahve falında bilgisayarı kapatmak

Kahve falında bilgisayarı kapatmak iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, başarı kaydedeceğine, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine işarettir.

Kahve falında bilgisayarı kapatmak gördüyseniz:

  • Belli belirsiz tartışma yaratabilecek ortam veya kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında bilgisayarı kapatmak hak yolundan ayrılmayacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında bilgisayar kapatmak evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına işarettir.

Kahve falında laptop bilgisayar görmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bilgisayarda yazı yazmak aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına alamet eder.

Kahve falında bilgisayar çalmak sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski bilgisayar görmek yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında birden fazla bilgisayar görmek hafifleyeceğine, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine işarettir.

Kahve falında siyah bilgisayar görmek kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir