AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabasıyla öpüştüğünü görmek

Kahve falında akrabasıyla öpüştüğünü görmek

Kahve falında akrabasıyla öpüştüğünü görmek hayırlı günler yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine delalettir.

Kahve falında akrabasıyla öpüştüğünü gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri veya ailenizi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Kahve falında akrabanın yandığını görmek zor bir dönem geçirileceğine, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına rivayet eder.

Kahve falında akrabaları evde görmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, ağız tadının bozulmayacağına alamet eder.

Kahve falında akrabalarla sohbet etmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, zor bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akrabadan şeker almak alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir akrabanın taşındığını görmek saygısını toplayacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına işarettir.

Kahve falında akrabanın düğününde oynamak dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akrabanın ağladığını görmek fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında akraba kuzen görmek kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir