AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabadan şeker almak

Kahve falında akrabadan şeker almak

Kahve falında akrabadan şeker almak tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, sağlığın da bozulacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine delalet eder.

Kahve falında akrabadan şeker almak gördüyseniz:

  • Kendinize biraz rahat verin.

Kahve falında akrabadan şeker almak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şeker bayramı görmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta şeker toplamak sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına delalet eder.

Kahve falında komşudan şeker almak maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şekerli ekmek görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, moralinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı akide şekeri görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına inanılır.

Kahve falında şeker lokum görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında badem şekeri dağıtmak yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir