AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabaları evde görmek

Kahve falında akrabaları evde görmek

Kahve falında akrabaları evde görmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına inanılır.

Kahve falında akrabaları evde gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, iş birliklerinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda sorunlar ya da hassasiyetler oluşabilir.

Kahve falında akraba evi görmek tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine inanılır.

Kahve falında akrabanın evleneceğini görmek kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında akrabasının ev aldığını görmek iyileşeceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akrabanın ev aldığını görmek hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında akrabanı evlenirken görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akrabanın ev taşıdığını görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine inanılır.

Kahve falında akrabaları evde görmek çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine delalet eder.

Kahve falında evde kalabalık akraba görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir