AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir akrabanın taşındığını görmek

Kahve falında bir akrabanın taşındığını görmek

Kahve falında bir akrabanın taşındığını görmek rahata ve huzura kavuşacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, zenginliğe, hayırlı günler yaşayacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya işaret eder.

Kahve falında bir akrabanın taşındığını gördüyseniz:

  • Genelde iyimser bir hava içinde olacaksınız.

Kahve falında bir akrabanın taşındığını görmek yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine işarettir.

Kahve falında akrabanın taşındığını görmek işlerinin günden güne açılacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına yorulur.

Kahve falında bir komşunun taşındığını görmek çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Kahve falında ölüyü musalla taşında görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına inanılır.

Kahve falında yeni bir şehre taşınmak hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka bir yere taşınmak getirisinden daha fazla olacağına, işlerin günden güne daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında birinin evine taşınmak epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında ev toplayıp taşınmak ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, fikirlerinin çatışacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir