AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabalarla sohbet etmek

Kahve falında akrabalarla sohbet etmek

Kahve falında akrabalarla sohbet etmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, sayılacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine inanılır.

Kahve falında akrabalarla sohbet etmek gördüyseniz:

  • Romantik ilişkiler veya iş birlikleri söz konusu olabilir.

Kahve falında akrabayla sohbet etmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına işarettir.

Kahve falında akrabalarla sohbet etmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında atatürkule sohbet etmek iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine işaret eder.

Kahve falında ölen biriyle sohbet etmek bazı şeylerin ortaya çıkacağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında erkekle sohbet etmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, elindekileri de kaptıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında babayla sohbet etmek sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, bütçesinin küçüleceğine işaret eder.

Kahve falında ölen birisiyle sohbet etmek bundan da son derece mutlu olacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sohbet hocasını görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir