AnaSayfa / Genel / Kahve falında akraba kuzen görmek

Kahve falında akraba kuzen görmek

Kahve falında akraba kuzen görmek büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında akraba kuzen gördüyseniz:

  • Haddinden fazla kafa karıştıran istek veya ihtiyaçlar söz konusu olabilir.

Kahve falında akraba kuzen görmek hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına alamet eder.

Kahve falında kuzenini hamile görmek maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında teyze ve kuzenleri görmek mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek kuzen görmek işlerinin düşeceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuzeniyle nişanlanmak aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, işlerin de hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kuzeniyle sevgili olduğunu görmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine işaret eder.

Kahve falında kuzeninin evlendiğini görmek kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzenle telefonda konuşmak dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir